Muziek

Winke Wagner Jazz Quartet

 

Kent u het repertoire van de radiozender Sublime FM (voorheen Arrow Jazz FM)? Onze sound is het beste daarmee te vergelijken. Als coverband (liever standards genoemd in de Jazzwereld) zorgen wij ervoor dat alom bekende nummers die heerlijke, frisse, jazzy sound krijgen. Op verzoek kunnen wij ook een nummer instuderen. Zo maken wij het nummer dat van betekenis is voor u of uw gezelschap, nóg specialer.

Als live achtergrondmuziek komen wij goed tot ons recht (zowel als Jazz Quartet of als Jazz Trio), maar ook als er even iets meer interactie met het publiek nodig is, voelt Winke als bandleider en zangeres dat ontzettend goed aan. Door haar jarenlange ervaring is zij een goede entertainer geworden. Bij een intieme ceremonie of uitvaart komen wij goed tot ons recht, maar ook op een bruiloft spelen wij graag. Of zoekt u een leuke toevoeging voor uw evenement zoals een opening van een winkel? Of voor de passende sfeermuziek bij uw (zakelijke) borrel? Wij zorgen voor de passende muzikale omlijsting!

Voor een goede indruk van het Winke Wagner Jazz Quartet kunt u hieronder wat demo’s beluisteren en de video bekijken. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Unknown  Voor meer videoclips. Kijk op ons YouTube Kanaal: WINKE WAGNER & BAND