Achtergrondmuziek bruiloft

Winke Wagner Jazz Quartet achtergrondmuziek bruiloft

Achtergrondmuziek voor uw bruiloft

Een jazzy sound in de vorm van live achtergrondmuziek op uw bruiloft? Het Winke Wagner Jazz Quartet (ook in te zetten als Jazz Trio) is hiervoor geknipt! Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om het aansnijden van de bruidstaart te begeleiden met achtergrondmuziek op uw bruiloft? Dit geeft een intieme sfeer met jazzy deuntjes, waarbij Winke, al zingend, af en toe een ronde door het gezelschap loopt. Als dat past natuurlijk, want door haar jarenlange ervaring als zangeres weet zij het publiek goed aan te voelen. Desgewenst kan het Jazz Quartet (of Jazz Trio) een nummer instuderen dat een speciale betekenis heeft voor het bruidspaar. Dat maakt het moment extra speciaal!

Bent u dus op zoek naar passende achtergrondmuziek voor uw bruiloft? Ook wanneer u de muzikale omlijsting van uw feest zoekt, kunnen wij de avond begeleiden met heerlijke jazzmuziek waarbij uw gasten gegarandeerd de voetjes van de vloer halen!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze achtergrondmuziek voor uw bruiloft en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!