Achtergrondmuziek feestje

Winke Wagner Jazz Quartet achtergrondmuziek feestje

Achtergrondmuziek feestje

Gezellig, u geeft een feestje! En daarbij zoekt u nog fijne achtergrondmuziek? Bij ons bent u bij het juiste adres! Het Winke Wagner Jazz Quartet maakt van elk gewoon feestje een bijzonder feestje. Met zijn vieren (zang, gitaar, contrabas en drums) is het Jazz Quartet compleet en kunnen zij elk feestje aan. Maar ook met zijn drieën (zang, gitaar en contrabas) maken zij de achtergrondmuziek voor elk feestje compleet!

Winke is bandleider, zangeres en een ware entertainer. Zij voelt het publiek feilloos aan en loopt al zingend door het publiek heen. Als dat past natuurlijk. Want als zij aanvoelt dat het niet past bij uw publiek, dan doet ze dat natuurlijk niet.

Bent u op zoek naar rustige achtergrondmuziek voor uw feestje, waarbij de gasten gezellig met elkaar kunnen praten? Of wilt u het nóg gezelliger wordt en uw gasten stimuleren om de voetjes van de vloer te halen? Ook dan is Winke met haar Jazzband een goede keus. Wanneer de gasten het naar hun zin hebben, schroeven zij het volume op en spelen zij fijne dansbare achtergrondmuziek op uw feestje!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze achtergrondmuziek voor uw feestje en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!