Achtergrondmuziek receptie

Winke Wagner Jazz Quartet achtergrondmuziek receptie

Achtergrondmuziek receptie

Organiseert u een receptie en zoekt u daarbij nog passende achtergrondmuziek? Heeft u al gedacht aan het Winke Wagner Jazz Quartet? Een zeer flexibele band, die zich aanpast aan alle omstandigheden. Zo kan zij ook ingezet worden als Jazz Trio (met alleen zang, gitaar en contrabas). Ook al kan de drummer voor fluisterzachte begeleiding zorgen, geeft het toch een andere, meer intieme sfeer. Maar heeft u liever dat uw publiek met de voetjes van de vloer gaat? Geen probleem, ook daarvoor is het Winke Wagner Jazz Quartet een goede keuze!

Winke, bandleider en zangeres, heeft jarenlange ervaring en weet daardoor de behoefte van het publiek feilloos aan te voelen. Zij loopt gezellig tussen de mensen door te zingen, zonder het te intiem te maken voor het publiek. Zo blijft het de passende achtergrondmuziek voor uw receptie, die zorgt voor de sfeer die u wilt creëren. En misschien zelfs net even dat beetje extra!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze achtergrondmuziek voor uw receptie en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!