Coverband bedrijfsfeest

Winke Wagner Jazz Quartet coverband bedrijfsfeest

Coverband bedrijfsfeest

Is het Winke Wagner Jazz Quartet (ook in te zetten als Jazz Trio) een coverband voor uw bedrijfsfeest? Jazeker! In de volksmond noemen we het covers, maar in de jazzwereld hebben we het over standards. Omdat een jazzband een eigen ‘jazzy’ versie maakt van het nummer dat zij ‘coveren’. Dus bent u op zoek naar een coverband voor uw bedrijfsfeest, denk dan ook eens aan een Jazz Quartet of Jazz Trio!

Winke, bandleider en zangeres, heeft jarenlange ervaring en voelt het publiek feilloos aan. Liever gezellig kletsen? Dan spelen we rustige muziek die fijn is voor op de achtergrond. Tijd om te dansen? Dan gaat het volume omhoog en worden de fijne dansbare deuntjes ingezet! Zo wordt elk bedrijfsfeest een geslaagd evenement.

Misschien kent u het repertoire van Sublime FM wel (voorheen Arrow Jazz FM). Deze sound is te vergelijken met wat wij neerzetten als jazzband. Wilt u die sfeer meegeven aan uw bedrijfsfeest met een coverband? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze coverband voor uw bedrijfsfeest en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!