Coverband bruiloft

Winke Wagner Jazz Quartet coverband bruiloft

Coverband bruiloft

Is het Winke Wagner Jazz Quartet (ook in te zetten als Jazz Trio) een coverband voor uw bruiloft? Jazeker! In de volksmond noemen we het covers, maar in de jazzwereld hebben we het over standards. Omdat een jazzband een eigen ‘jazzy’ versie maakt van het nummer dat zij ‘coveren’. Dus bent u op zoek naar een coverband voor uw bruiloft, denk dan ook eens aan een Jazz Quartet of Jazz Trio!

Heeft u er al eens aan gedacht om een jazzband in te zetten als muzikale omlijsting bij het aansnijden van de bruidstaart? Desgewenst kunnen wij een nummer instuderen dat een speciale betekenis heeft voor het bruidspaar. Dat maakt het moment extra speciaal!

Winke, bandleider en zangeres, heeft jarenlange ervaring en voelt het publiek feilloos aan. Liever gezellig kletsen? Dan spelen ze rustige muziek die fijn is voor op de achtergrond. Tijd om te dansen? Dan gaat het volume omhoog en worden de fijne dansbare deuntjes ingezet! Zo wordt elke bruiloft een geslaagd evenement.

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze coverband voor uw bruiloft en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!