Coverband feest

Winke Wagner Jazz Quartet coverband feest

Coverband feest

Is het Winke Wagner Jazz Quartet (ook in te zetten als Jazz Trio) een coverband voor uw feest? Jazeker! In de volksmond noemen we het covers, maar in de jazzwereld hebben we het over standards. Omdat een jazzband een eigen ‘jazzy’ versie maakt van het nummer dat zij ‘coveren’. Dus bent u op zoek naar een coverband voor uw feest, denk dan ook eens aan een Jazz Quartet of Jazz Trio!

Feesten zijn er natuurlijk in ontelbare soorten en maten. Met het Winke Wagner Jazz Quartet komen wij met 4 leden uw feest voorzien van een muzikale omlijsting. Dit betekent: zang, drums, gitaar en contrabas. Maar ook als Jazz Trio (zonder de drums) spelen wij graag als coverband op uw feest! Desgewenst kan de toevoeging van de drums voor wat extra volume zorgen. Dit betekent dat wij op onze plek zijn als coverband op uw feest wanneer uw feest wat meer volume nodig heeft, maar ook wanneer wat minder volume gewenst is, en de jazzband meer een rol op de achtergrond vervult. Maar dat betekent niet dat wij geen dansmuziek maken! Ook voor het ‘voetjes van de vloer’ effect zijn wij de juiste keuze!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze coverband voor uw feest en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!