Live achtergrondmuziek

Winke Wagner Jazz Quartet live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek

Bent u op zoek naar passende live achtergrondmuziek voor uw bruiloft, (bedrijfs)feest, receptie, uitvaart, opening of ander evenement? Het Winke Wagner Jazz Quartet (ook in te zetten als Jazz Trio) zorgt voor de passende muzikale omlijsting in de vorm van live achtergrondmuziek!

Winke, bandleider en zangeres, heeft al jarenlange ervaring. Hierdoor kan zij heel goed aanvoelen wat qua entertainment past bij uw publiek. Even al zingend een rondje door de zaal lopen? Geen probleem! Of juist niet. Bij bijvoorbeeld een intieme ceremonie of uitvaart. Zo weet zij elk evenement van de passende live achtergrondmuziek te voorzien.

Heeft u een bepaalde song die een bijzondere betekenis heeft? Dan kunnen wij deze op verzoek instuderen. Dit maakt dat de band en de live achtergrondmuziek op uw feest of evenement extra speciaal maakt!

Live achtergrondmuziek past ook erg goed bij een intieme bruidsceremonie. Of juist op het moment dat de bruidstaart wordt aangesneden! Zo maakt u van deze momenten extra speciale momenten met de passende jazzy muziek.

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze achtergrondmuziek voor uw feest en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!