Sfeermuziek feest

Winke Wagner Jazz Quartet sfeermuziek feest

Sfeermuziek feest

Bent u op zoek naar live sfeermuziek voor uw feest of andere gelegenheid? Dan bent u bij het Winke Wagner Jazz Quartet (of Jazz Trio) aan het juiste adres! Voor elke gelegenheid creëren wij de juiste sfeer. Als Jazz Quartet met slagwerk of als Jazz Trio met zang, gitaar en contrabas voor de wat zachtere sfeermuziek. Bandleider en zangeres Winke weet met haar jarenlange ervaring feilloos de behoefte van het publiek te peilen, waardoor zij de muziek en vorm van entertainment hierop aanpast. Als verzorging van de sfeermuziek past het Winke Wagner Jazz Quartet bijvoorbeeld op een feest, ceremonie, bruiloft, receptie, opening of een ander evenement. Maar ook een meer intieme setting is aan ons besteed. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een uitvaart voorzien van de passende sfeermuziek.

Heeft u een bepaalde song die een bijzondere betekenis heeft? Dan kunnen wij deze op verzoek instuderen. Dit maakt dat de band en de sfeermuziek op uw feest of evenement helemaal past!

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij klinken? Op de muziek pagina vindt u een aantal demo’s van onze sfeermuziek voor uw feest en een video. U kunt ook een kijkje nemen op onze YouTube pagina! En als u dan helemaal enthousiast bent geworden, kunt u ons boeken via de pagina jazzband inhuren. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen probleem. Via de pagina jazzband inhuren kunt u ons ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!